Sarandë, ndahet nga jeta Serjan Balili

Serjan Balili ishte njeri nga figurat e njohura te Arsimit në rajonin e Sarandës.

Si ish mësues dhe ish drejtues i arsimit, Serjan Balili, kontribuoi për shumë vite  për edukimin dhe iluminimin e mijëra nxënesve së bashku me një gjeneratë të shquar të arsimtarëve në rajonin e Sarandës.

Më këtë rast, Sarandanews.com  u shpreh ngushëllimet familjes dhe të afërmve të Tij për humbejn e rëndë!