Ujësjellësi për Sarandën, banorët e Tatzatit reagojnë pas deklaratës së Adrian Gurmës

Banorët e fshatit Tatzat përmes një letre të hapur kanë reaguar pas lajmeve ku kryebashkiaku i Sarandës Adrian Gurma ka shfrytezuar mbledhjen e fundit te Këshillit Bashkiak per te komunikuar me vendimarresit lokale dhe publikun se ujesllesi i ri per Saranden, ai me vendmrarje uji ne Tatzat, tashme eshte planifikuar te realizohet.

Në letrën publikuar nga banorët e Tatzatit ata kërkojnë në këmbim asfaltimin  rruge prej 4 km Kalasë-Tatzat.

LETRA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *