Adrian Gurma bëhet “veteran”

Gjatë kësaj të marte, kryebashkiaku i Sarandës Adrian Gurma ka zhvilluar një takim me veteranë të qytetit.

Në një postim në rrjetet sociale Gurma shkruan se është bërë anëtar i organizatës së veteranëve.

“Sot në Ditën e Veteranëve kisha kënaqësinë, të isha mes këtyre njerëzve të thjeshtë e të nderuar, për të festuar këtë ditën të veçantë dhe në të njëjtën kohë, të bëhem antëtar i kësaj organizate.

Respekt për vlerat,traditën dhe shembullin e mirë që përçoni te brezat e rinj!”, shkruan ai. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *