FOTOT/ Jahti Luksoz Amadea nga Ishujt e Kajmanit viziton Sarandën

Jahti Luksoz Amadea me flamur nga Ishujt e Kajmanit (Cayman IS), ka vizituar Sarandën në këto ditë verë plot me diell.

Jahti është i gjatë 106. 1 metra dhe i gjerë 18.3 metra.

Me pas ai i është drejtuar ishujve të detit Egje në vendin fqinjë Greqinë Dhe ishullin e Kretës.

Porti i Sarandës po përpunon këtë fundjavë një sasi të konsiderueshe të Jahteve dhe Veljerave të ardhura nga destinacion e të ndryshme të Bashkimit Europian dhe jo vetëm.