Ndahet nga jeta botuesi dhe poeti sarandjot Agim Mato

Mengjesin e sotem Saranda humbi nje nga botuesit dhe njerezit e botes se artit medias dhe kultures.

Agim Mato la pas dhjetra botime ne poezi dhe proze si dhe romane me tematika te ndryshme.

Agim Mato ishte themeluesi i shtepise botuese Milosao dhe disa mediave lokale.

Sarandanews.com ihpreh ngushëllime ndaj familjarëve dhe miqve të Agimit.