Zhaneta Dauti, shembulli i një sipërmarrëse të sukseshme në Sarandë

Zhaneta Dauti është një nga parukieriet më me emër në qytetin e Sarandës, ku fal punës e përkushtimit të saj ka arritur të ketë një sukses të madh.

Zhaneta, është një zonjë çame me origjinë dhe prej 15 vitesh ka ngritur biznesin e vogël të parukerisë në Sarandë.

Ajo gjithashtu jep mësim për kursantet e reja, të cilat marrin eksperiencë nga një profesioniste.

Zhaneta është një shembull për punën e saj dhe një nga sipërmarrëset e sukseshme të zonës. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *