Sarandë, politikanët urojnë besimtarët katolikë për festën e Pashkës

Të gjithë besimtarët katolikë kremtojnë sot festën e Pashkës, ringjalljen e Jezu Krishtit, ndodhur sipas Besëlidhjes së Re, tre ditë pas kryqëzimit dhe vdekjes së tij në kryq.

Politikanët në Sarandë kanë uruar besimtarët me rastin e Festës së Pashkës.

“Gëzuar Pashkën!”, është urimi i kryebashkiakut të Sarandës Adrian Gurmës.

“Gëzuar Pashkën, të gjithë besimtarët katolikë dhe ungjillorë!

Shpresë dhe besim për një të ardhme më të mirë”, nënvizon Zhupa.

“Gezuar Pashket gjithe besimtareve Katolike!

Uroj shendet e mbaresi per Ju dhe familjet tuaja!”, shkruan Jolio Dine.

“Urim i përzemërt për të gjithë besimtarët katolik: “Gëzuar Pashkën”!”, përfundon urimin e tij drejtuesi i qarkut politik Vlorë Damian Gjiknuri. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *