Lorena, një sipërmarrëse e suksesshme në aktivitetin e bar-restorantit në Sarandë

Lorena, zonja e njohur në Sarandë është sot personazhi i ditës, që me punën e përkushtimin e saj ka ngritur disa bizense të sukseshme dhe me emër në qytetin bregdetar.

Lorena, është një sipërmarrëse e suksesshme në aktivitetin e bar-restorantit në Sarandë.

E informuar për mbrojtjen e markës, ajo ka nisur aplikimin, për ta bërë biznesin e saj unik në treg dhe të mbrojtur nga konkurrenca e pandershme.

Lorena është pronare e bar “Hashtag 1” dhe “Hashtag 2” ku synon që këtë biznes ta shtrijë edhe më shumë.

Ja dhe rrëfimi i saj. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *