Instalohet sistemi i ndriçimit në shëtitoren e rikonstruktuar në Sarandë

Pas mbjelljes së palmave dhe pishave, ka nisur puna dhe për instalimin e ndriçimit në shëtitoren e re të Sarandës.

Instalimi i ndriçimit do vendoset përgjatë gjithë shëtitores së Sarandës, duke i dhënë një pamje fantastike dhe në mbrëmje.

Ky sezon i ri turistik e gjen Sarandën me shëtitore të re, qe pritet të jetë e përfunduar deri në fund të muajit prill. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *