Hapet aplikimi për mbeshtetje financiare për fermerët, si të aplikoni dhe kush përfiton

Hapet aplikimi për mbeshtetje financiare për fermerët.

Përfiton fermeri/blegtori që:

– ka mbi 5 lopë të matrikulluara / 10000 lekë për lopë;

– ka mbi 70 dele apo dhi të matrikulluara / 1200 lekë për bagëti;

– ka 50 koshere e lart/ 1000 lekë për koshere;

– do të zëvendësojë plastmasin e serës/ 300000 lekë për hektar për perime, 100000 lekë për hektar për rrush tavoline, 500000 lekë për hektar për tunelet e luleshtrydheve;

– mbjell e kultivon bimë medicinale individualisht në 2 dynym e lart/ 200000 lekë për hektar e deri në 100000 lekë maksimalisht.

Në çdo njësi administrative ju pret një njeri për t’ju ndihmuar të aplikoni online, tani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *