FOTO LAJM/ Ndodh në Këshillin Bashkiak të Sarandës, antari parkon makinën për të marrë pjesë në mbledhje

Pandemia ka bërë që prej kohësh mbledhjet e Këshillit Bashkiak të Sarandës të zhvillohen online.

Gjatë këtyre mbledhjeve ka pasur dhe raste tejet interesante dhe të pazakonta.

Një ndër to ndodhi në mbledhjen e Këshillit Bashkiak të kësaj të premtejeve, ku sicc shihet një prej antarëve ka hyrë në mbledhje nga makina.

Antari i Këshillit Bashkiak të Sarandës ka parkuar makinën për disa orë dhe ka marrë pjesë në mbledhjen onlinë nga… makina. /Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *