Presidenti Partizanit: Vendimi më i rëndësishëm kur ndërtova Hotel Butrintin në Sarandë

Presidenti i Partizanit, Gazmend Demi ka folur për gazetaren Sidorela Gjoni për jetën e tij në një bisedë ndryshe në Jashtë loje.

I pyetur se cili është vendimi më i rëndësishëm që ka marrë ai është përgjigjur se ka qenë ndërtimi i Hotel Butrintit në Sarandë.

“Një nga vendimet më të rëndësishme që kam marrë është ndërtimi i Hotel Butrintit në Sarandë.

Një vendim i mirë pasi aty njoha dhe bashkëshorten time”, u shpreh Gaz Demi. /Sarandanews.com/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *