Syri i Kaltër/ 2 km rrugë e paasfaltuar. Ku shkojnë lekët?

Në emisionin e sotëm në “Fiks Fare” është transmetuar rreth rrugës që të dërgon tek “Syri i Kaltër”.

Emisioni investigativ “Fiks Fare” ka ndjekur nga afër gjëndjen skandaloze të rrugës që të çon tek “Syri i Kaltër”, e cila dhe pse është vetëm 2 km nuk është e rikonstruktuar.

Për gjëndjen e rrugës kanë folur dhe turistët të cilët kërkojnë rregullimin e rrugës.

Emisioni i plotë.