Humbje e dhimbshme! Për herë të parë në vend ndërron jetë një fëmijë nga covid, vetëm 16 muajsh

Që nga fillimi i pandemisë në vend kanë humbur jetën 657 qytetarë mes tyre dhe shumë të rinj por asnjëherë deri më sot nuk kishim një jetë fëmije të humbur.

Mësohet se një fëmijë 16 muajsh prej ditësh i intubuar, ka humbur jetën si pasojë e covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *