Investimi që do i jap frymëmarrje Sarandës, Adrian Gurma publikon projektin për ndëtimin e rrugës nr 1, Lëkurës – Kanali i Çukës

Kryebashkiaku Adrian Gurma, ka publikuar projektin e ri që së shpejti do jetë realitet dhe i prekshëm të gjithë në Sarandë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, kryebashkiaku Gurma ka publikuar pamjet nga puna për ndëtimin e rrugës nr 1 Lëkurës – Kanali i Çukës, vepër në vlerën e rreth 462 milion lekë me TVSH, me një gjatësi 2.33 km gjerësi 11 m,gjerësi të brezit të kalimit të automjeteve 8 m, me trotuare në të dy anët,si dhe të gjithë elementët e tjerë të nevojshëm të infrastrukturës rrugore.

Një premtim tjetër i mbajtur nga kryebashkiaku Gurma që e ka premtuar gjatë fushatës elektorale, pasi është investim që do i jap frymarrje Sarandës gjatë sezonit turistik.

POSTIMI I PLOTË I ADRIAN GURMËS.

Është futur në proçesin e tenderimit dhe së shpejti pritet të fillojë puna për ndëtimin e rrugës nr 1 Lëkurës – Kanali i Çukës,vepër në vlerën e rreth 462 milion lekë me TVSH,me një gjatësi 2.33 km gjerësi 11 m,gjerësi të brezit të kalimit të automjeteve 8 m,me trotuare në të dy anët,si dhe të gjithë elementët e tjerë të nevojshëm të infrastrukturës rrugore.

Do të jetë një unazë panoramike e Sarandës,që lehtëson ndjeshëm fluksin e lëvizjes urbane kryesisht gjatë sezonit turistik,por që jep në të njëjtën kohë tjetër qasje,koncept e zhvillim për zonën ku ajo kalon.

I lumtur që po bëhet realitet një ëndërr e kahershme e banorëve,domosdoshmëri për qytetin,por edhe një premtim i bërë gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet lokale të 2019.

Premtime të mbajtura!

Intervista në Gazeta Tema Qershor 2019.

??? ?ë ?? ??????? ?ë? ??????ë? ?? ??????ë, ë???ë ??ë ???ë ??????? ????????? ?ë ??????????? ?ë ?? ???????. ?ë ?????? ?????????? ???ë ?ë ????????? ??? ?ë???, ??? ???? ???ë ????ë ?ë ?????????, ????? ????????. ????? ???? ????? ? ??? ????ë?? ?ë ????ë? ?????????? ?ë ???????, ë???ë ????????? ? ??????????, ??????? ?ë ????ë ?? ???? ???????? ?ë ????? ?ë ?????????? ?ë ??????ë.

???????? ?ë? ??? ë???ë ???????? ? ????ë? ?, ?, ? ??? ?ë ????ë? ????ë? ?ë ???????, ???? ? ????????? ?? ????ë ???ë?? ??? ?? ????ë ???ë??. ???ë? ??? ? ??ë???? ??????? ??? ??????. ?? ?ë ???ë ??ë ???ë ? ?ë?????ë ?ë ?????? ???ë?? ??????ë ?ë ??????ë ?ë ??ë ????ë ? ????? ?ë ????ë ????? ????????. ?? ?ë ???ë ??????. Ë???ë ???????? ????? ? ????ë?? ?ë ?????ë ????ë? ??? ????? ???????? ??? ?????? ? ???ë?. ??? ë???ë ??ë?? ? ???ë ?ë ?? ?ë ?ë??.

INTERVISTA/ Adrian Gurma, një mjek për Sarandën e sëmurë nga zhvillimi…

Është futur në proçesin e tenderimit dhe së shpejti pritet të fillojë puna për ndëtimin e rrugës nr 1 Lëkurës – Kanali i…

Posted by Adrian Gurma on Monday, September 28, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *