Covid-19, konfirmohen 4 raste të reja në Sarandë

Prej shumë ditësh pa raste të reja, janë konfirmuar  4 raste te reja me COVID-19 në qytetin e Sarandes.

Pergjigja e tyre ka ardhur sot ne NJVKSH Sarande.

Menjehere eshte kryer karantinimi i tyre dhe ka nisur hetimi epidemiologjik.

Dy prej rasteve jane kolege ne nje biznes privat