Aksion i forcave Shqiponja në Sarandë, i riu kapet me armë në brez

Sarande, operacion i policise ne vendin e quajtur “Rrethi i spitalit”.

Anti-droga dhe “Shqiponjat” kane kontrolluar disa mjete.

Ne nje mjet tip Fiat me targa greke eshte arrestuar ne flagrance nje i ri.

Të riut i eshte gjetur ne brez nje arme zjarri pistolete.