Bashkëshortja e Erion Veliajt, Ajola Xoxa poston foton nga Saranda para rikthimit në zyrë

Numri i personave publik këtë vit që kanë zgjedhur Sarandën për të pushuar ka qenë mjaft i madh.

Një ndër to është edhe bashkëshortja e kryetarit të bashkisë së Tiranës Erion Veliajt.

Ajola Xoxa fundjavën e fundit të gushtit ka pushuar në Sarandë ku ka postuar dhe një foto.

“Dje se sot jemi rikthyer në zyrë”, shkruan Ajola Xoxa. /Sarandanews.com/