VIDEO/ Zëri Amerikës: Plazhi i vjetër publik i Sarandës i kthyer në kantier ndërtimi

Plazhi i vjetër publik i Sarandës është kthyer në kantier ndërtimi ndërkohë që qyteti bregdetar përjeton një sezon të vakët turistik nga situata e COVID-19.

Kompania “Fusha” dhe Bashkia e Sarandës shpërfillën protestat e aktivistëve në mbrojtje të plazhit të vjetër të qytetit për të vijuar edhe gjatë sezonit turistik punimet për shëtitoren.

Banka Botërore dhe Qeveria shqiptare kanë financuar rreth 5,5 milionë dollarë për këtë projekt që zgjeron në det shëtitoren kryesore të qytetit.

▶️Plazhi i vjetër publik i Sarandës është kthyer në kantier ndërtimi ndërkohë që qyteti bregdetar përjeton një sezon të…

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Monday, July 20, 2020