VIDEO/ Pamjet e rralla nga Saranda e viteve ’80, e pa betonizuar

Kjo është një video e rrallë nga Saranda e viteve ’80.

Siç shihet dhe nga pamjet qyteti bregdetar është i mbushur me gjelbërim ku kodrat bregdetare në ato vite rinia shqiptare i shëndërroi në platacione të mëdha me ullinj, portokalle, limona, mandarina etj.

Më poshtë një video e Sarandës së viteve ’80. /Sarandanews.com/

???? #Saranda e viteve `80. Si mendoni, më mirë atëherë apo sot?

Posted by Sarandanews.com on Thursday, July 16, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *