VIDEO/ Gjirokastra në karantinë, prefekti tregon si po menaxhohet situata në rang qarku

Prefekti i qarkut Gjirokastër, Astrit Aliaj, ka dalë me një deklaratë publike lidhur me menaxhimin e situatës emergjente të krijuar nga Covid-19 në këtë qark, kryesisht sa i përket ndihmës për familjet në nevojë dhe zbatimin e masave kufizuese të marra nga qeveria.

Aliaj ka bërë një përmbledhje të punës së bërë deri më tani nga bashkitë e qarkut dhe situatës së krijuar në pikat e kalimit kufitar.

Në videon më poshtë deklarata e tij e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *