FOTOT/ Sarandë, vijon dezinfektimi i rrugëve dhe hapsirave publike

Dhe këtë të enjte, Bashkia e Sarandës ka vijuar dezinfektimet e hapsirave publike, rrugëve dhe trotuareve.

Kryebashkiaku, Adrian Gurma, thekson se deznifketimi do të vijojë dhe gjatë ditës së nesëme.

“Dezinfektuam përsëri ????rrugët,trotuaret dhe hapësirat publike ????⛲️në një pjesë të Sarandës, për të vijuar nesër në lagjet dhe hapësirat e tjera publike.

Vazhdojmë➡️

#Rrininështëpi????Ne jemi pranë jush.

#Sëbashkudotiadalim????????”, shprehet Gurma. /Sarandanews/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *