FOTOT/ Frika nga koronavirusi, nis fushata sensibilizuese në Gjirokastër

Punonjësit e Drejtorisë së Shëndetit Publik në Gjirokastër kanë shpërndarë broshura për masat ndaj koronavirusit, në pikën kufitare të Kakavijës si dhe dyqane, shkolla dhe biznese.

Ndërkohë Njësia e Kujdesit Shëndetësor Gjirokastër ka organizuar një aktivitet informues dhe sensibilzues për koronavirusin në tregun e komunitetit rom.

Ata kanë shpëndarë fletë-palosje për masat mbrojtëse ndaj koronavirusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *