Morën velierën në portin e Limionit, Gjykata e Sarandës liron 5 anëtaret e ekuipazhit të anijes ‘Rozafa’

Gjykata e Sarandës liron 5 anëtaret e ekuipazhit të anijes “Rozafa”.

Për shtetasit  Andon Nako, Mohamed Elshamy, Samir Ghonim, Abdou  Elzantaëy dhe Ibrahim Aboushahin, Gjykata e Sarandës caktoi masën e sigurisë “detyrim për t’u paraqitur në policinë gjyqësore” dhe “ndalim dalje jashtë vendit”.