Çaçi: Hapat që po ndërmarrim janë themelet e një Sarande që çdo ditë bëhet më funksionale dhe më tërheqëse

Saranda ka hyre nje nje rruge transformimi per tu bere akoma dhe me shume e zhvilluar dhe e preferuar per turistet.

Nen drejtimin e kryebashkiakut te ri Oltion Çaçi, po kryhen nje ser projektesh transformuese jo vetem ne Sarande por edhe ne Ksamil.

Se fundmi Çaçi ka inspektuar te tjera punime transformuese qe po kryhen ne Sarande.

“Gjatë inspektimit të punimeve infrastrukturore që po zhvillohen, ndiejmë peshën e përgjegjësisë dhe entuziazmin e ndryshimit që po sjellim drejt zhvillimit të qytetit tonë.

Hapat që po ndërmarrim janë themelet e një Sarande që çdo ditë bëhet më funksionale dhe më tërheqëse”, shprehet Oltion Çaçi.