Butrinti del me humbje nga transferta kundër Pogradecit

Ka perfunduar ndeshja e javes se gjashte se Kategorise se Dyte mes Pogradecit dhe Butrinti.

Ekipi sarandiot ka dal pa pike nga kjo transferte duke u mundur me rezultatin e ngushte 1-0.

Nje ndeshje me mjaft tension ku nuk munguan sulmet edhe ndaj arbitrit te ndeshjes.