Oltion Çaçi: Takim me miq nga Taurasi për të diskutuar vijimin e procesit të binjakëzimit midis dy bashkive tona

Kryebashkiaku i Sarandes Oltion Çaçi ka zhvilluar nje takim disa dite me pare me miq nga Taurasi.

Çaçi shprehet se biseda ka qene tek vijimi i procesit të binjakëzimit midis dy bashkive.

“Takim me miq nga Taurasi  për të diskutuar vijimin e procesit të binjakëzimit midis dy bashkive tona.

Një projekt i cili synon të intesifikojë bashkëpunimin në disa fusha ku me prioritet shihet turizmi, kultura dhe arsimi”, shkruan Oltion Çaçi.