Oltion Çaçi me fermerët e Çukës: Mbeshtetje me grante, investime dhe subvencione

Oltion Çaçi ne nje takim me fermeret e fshatit Çuke te bashkise Sarande i ka garantuar atyre mbeshtetje maksimale.

Ne bashkebisedimin me fermeret Çaçi u siguroi atyre mbeshtetje me grante, investime dhe subvencione.

“Në takimin e djeshëm, Çukë

Bujqësia është një burim i rëndësishëm të ardhurash për banorët e zonës si kundër dhe për ekonominë e vendit në tërësi.

Kemi dhënë provat se dimë të inkurajojmë këtë sektor me grante, investime dhe subvencione.

Bashkë në 14Maj për më shumë #përkujdes dhe zhvillim për infrastrukturën bujqësore të Çukës”, u shpreh Oltion Çaçi.