Rrëfimi i portierit të shquar të Delvinës Sokol Abazaj: Nga karriera sportive tek eksperienca si trajner në Austri

Njihuni sot me “Harkudhën” e Delvinës, portieri i shquar i Delvinës, Sokol Abazaj.

Eshtë një rëfim shumë interesant i mbushur plot me emocion, për karierën e tij sportive si portier në disa ekipe, për tifozërinë e shquar delvinjote.

Ai flret dhe për karierën e tij si trajner në shtetit Austriak ku dhe ndërtoi të ardhmen e tij pas viteve 90.