Mirosh Birjani vendoset sekretar organizativ i PS Sarandë

Pas largimit nga nënprefekt Mirosh Birjani u caktua sekretar organizativ i PS të Sarandës me detyrë specifike për fushatën zgjedhore të 14 majit 2023.

Ceremonia u zhvillua mesditën e se premtes me praninë e Prefektit të Qarkut, Flamur Mamaj, sekretarit organizativ të PS për Qarkun Vlorë, Blendi Klosi, deputeti, Niko Kuri, kryetari i PS, Sarandë, Eleron Gjoni, kryebashkiakët Majlinda Qilimi e Kristaq Kiço dhe disa drejtorë.

Ne kete detyre Birjani zevenedeson Ramis Husin, i cili u emeruar nenprefekt i Sarandes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *