Kandidati Berishës, Ardit Cikuli bën një zbulim të madh: Kam parë dy gropa të vogla në rrugë, e tmerrshme

Kandidati i Sali Berishës për bashkinë e Sarandës, Ardit Cikuli, ka nisur fushatën në mënyrë argëtuese dhe zbulime të “jashtëzakonshme”.

Ai ka postuar një foto nga rruga e re “Butrinti”, e cila është një akset më të rëndësishme të kryera nga bashkia e Sarandës.

Cikuli ka fotografuar dy gropa të vogla që janë krijuar nga kjo rrugë dhe këtë e ka cilësuar si një skandal dhe një zbulim të jashtëzakonshëm.

Ky zbulim e ka lumturuar aq shumë kandidatin e Sali Berishës, duke hedhur para në facebook për të sponsorizuar postimin e tij për shkak të një audiencë të dobët që ka si personazh. /Sarandanews.com/