FOTOT/ Delvinë, ura e Vanës drejt përfundimit

Kryebashkiakja e Delvinës, Majlinda Qilimi, ka publikuar pamjet nga rikonstruksioni i Urës së Vanës, e cila sicc duket është drejt përfundimit.

POSTIMI I MAJLINDA QILIMIT

Drejt përfundimit

Bashkëpunim mjaft i mirë mes pushtetit qëndror dhe atij lokal.

Falenderuese për këdo që dha kontributin e vet e në veçanti falenderuese për

Ministrinë e Mbrojtjes, Komandën Mbështetëse, Batalionin e Xhenios dhe Ekipin e Urave!

Ne flasim me punë!