Manjola Nikollo takime në fshatin Shalës të Konispolit: Mu thye zemra nga çfarë dëgjova..

Kryetarja e degës së PD Sarandë, Manjola Nikollo, ka zhvilluar një takim në fshatin Shalës të bashkisë Konispol.

Nikollo shkruan se është prekur shumë nga fjalia e një të riu drejtuar të moshuarave që ishin në takim.

“Shalsi,fshati i lënë në harresë nga Bashkia Konispol!

Një takim i frytshëm me diskutime konstruktive nga demokratët e zonës!

Ajo cfarë më preku zemrën,ishte fjalia e një të riu që ju drejtua disa burrave të nderuar në takim,por që i përkisnin moshës së tretë:

Duhet të gjejmë kandidaturat më të mira për të na përfaqësuar dhe të na sjellin fitoren e Bashkisë Konispol,që t’ju shërbejnë juve,se ne brezi i ri do ikim në emigracion!”, shkruan kryetarja e PD Sarandë. /Sarandaneës.com/