Mursi, PD Sarandë përkujton 14-të vjetorin e Memorialit kushtuar viktimave dhe të internuarit e regjimit komunist

Partia Demokratike e degës së Sarandës ka përkujtuar sot në Murësi 14-të vjetorin e Memorialit kushtuar viktimave dhe të internuarit e regjimit komunist.

POSTIMI I PD SARANDË.

Sot në Mursi u përkujtua 14-të vjetori i Memorialit kushtuar viktimave dhe të internuarit e regjimit komunist.

1) Vasil Dhimo Gjika,vrare ne kufi

2) Sotir Nikolla Konomi,vdekur ne burg politik

3) Kostandin Petro Vaso,vdekur ne burg politik

4) Vasil Koço Mello,vdekur ne burg politik

5) Thoma Jani Koloj,vdekur ne burg politik

6) Vangjel Anastas Dhjamanti,vdekur ne burg politik

7) Sotir Theodhori Taho,vdekur ne burg politik

8 Jani Koço Danga,vdekur ne burg politik

9) Vangjel Dhimo Gjika,vdekur ne internim

10) Katerina Lole Çifteli,vdekur ne internim

Mursia një nga fshatrat më të goditurit e sistemit në Shqipëri nga krimet e regjimit komunist,me 27 familje te internuara dhe te debuar nga fshati.

Nderim dhe mirënjohje përjetë martirëve, luftëtarëve të rregjimit gjakatar komunist.