Çmimi i lartë i naftës, të rinjtë e Sarandës ngrihen sot në protestë

Vala e protestave qytetare kundër rritjes së çmimeve ka përfshirë edhe Sarandën.

Në mbështetje të protestës që do të mbahet sot në orën 17:00 përpara kryeministrisë, edhe në Sarandë ka filluar organizimi për një protestë në qendër të qytetit në orën 17:00

Burime bejne me dije se në krye të protestës do të jenë gjimnazistët dhe studentët e Universitetit.