Nga Jolio Dine te Kreshnik Bozho, emrat fitues nga Saranda të Këshillit Kombëtar të PD

Partia Demokratike sapo ka shpallur këtë mesditë listën fituese të anëtarëve të Këshillit Kombëtar.

Saranda në Këshillin e ri Kombëtar të PD do të përfaqësohet nga 7 anëtarë të cilët janë:

Jolio Dine, Spiro Vaso, Kreshnik Bozho, Egla Tartari, Johan Mema, Eugen Qendro dhe Skerdilajd Sulozeqi.

Janë 300 anëtarë e rinj të Këshillit, të cilët janë zgjedhur pas votimit ditën e djeshme në Kuvendin Kombëtar.

Lista-fituese-Keshilli-Kombetar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *