FOTOT e rralla: Ekipi i notit për femra “Butrinti”

Themeluar, stervitur dhe udhehequr drejt vleresimit absolut si ekip kampion  nga Stavri Caka!

Sukseset e ketij trajneri jane permendur ne te gjitha gazetat “SPORTI POPULLOR’te atyre viteve..

Vleresimet e autoriteteve te shquara te sportit si:

ISMET BELLOVA,REXHEP RAMA , BASHKIM ALlRAJ ,ILIRJAN KRESHPA etj ,te kolegeve te tij trajnere te ekipeve te tjera jane paraqitur te detajuara ne librin e profesor XHORXHI VASILIT, “MOZAIK NOTI NE SARANDE”

Liber me vlera te medha per historine e notit Sarandiot dhe jo vetem!

I vetmi vleresim i meritave,i sukseseve ,sakrificave dhe kontributit kolosal per trajnerin STAVRI CAKA eshte nje certifikate e thjeshte Mirenjohje nga Bashkia Sarande………

Ne nje kohe kur titujt “Qytetar nderi”…”Mjeshter i madh” etj. etj.si keto kane mbire ne Sarande si kerpudhat pas shiut!!!!
Ne album jane fotografite e dy notareve nga  me te spikaturat te ekipit;
SUZANA MEHMETI dhe ERMIONI NANAJ!(“Sporti Popullor”17 Gusht 1965)
Po keshtu dhe fotot e disa prej notareve qe ishin dhe do te mbeten KRENARIA E SARANDES

NELI ALOCI
NATASHA SAMI
DONIKA KACUPAJ
LUDMILLA MECE
KOZETA KATUNDI
ROZETA SIMONI
ELSA MINGO
EFIGJENI ZHUPA
MARIANTHI IKONOMIDHI
Dhe shume te tjera……

ANTHULLA IKONOMIDHI
Kampione dhe Mjeshtre Sporti.Me trajnerin STAVRI CAKA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *