Nisin punimet për rikonstruksionin e rrugës së Kalasës në Delvinë

Kanë nisur punimet për rikonstruksionin dhe shtrimin me asfalt të rrugës së Kalasës në Delvinë.

Një gjë e tillë i ishte premtuar banorêve dhe së shpejti ky segment do jetë realitetet.

Kjo rrugë është mjaft e rëndësishme për banorët e zonës me synim të nxisin edhe turizmin e agroturizmin në këtë zonë të mrekullueshme.

Kjo rrugë me gjatësi rreth 7km përveç lidhjes me dy fshtarat Tatzat – Kalasë, do të shërbejë edhe për autostradën Kardhiq- Delvinë/Sarandanews.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *