Vaksinohen mësuesit e “Hasan Tahsinit” dhe shkollave të tjera në Sarandë

Procesi i vaksinimit ka filluar ditën e sotme edhe në shkollën Hasan Tahsini në Sarandë.

Janë rreth 400 mësues dhe personel i shkollave të qytetit të Saranës dhe të gjithë rrethit, të cilët nga sot fillojnë vaksinimin.

Vaksinat janë pjesë e kontigjentit të vaksinave Astra Zenika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *