Delvinë, nis ndërtimi i qëndrës shëndetësore në fshatin Rusan

Një lajm i mirë ka ardhur për banorët e fshatit Rusan të Delvinës.

Ata do të kenë tashmë një qendër shëndetësore të rikonstruktuar dhe të pajisur mirë për të mundësuar dhënien e shërbimit dinjitoz.

Punimet për ndërtimin e kësaj qëndre shëndetësore kanë nisur dhe pritet të përfundojë shumë shpejt. /Sarandanews.com/