Analiza vjetore, në spitalin e Delvinës dhe Sarandës, situata ndaj Covid-19 është përballuar me profesionalizëm nga bluzat e bardha

Ditën e sotme u zhvillua analiza vjetore e institucioneve të varësisë së DROSHKSH Vlorë .

Në prezencë të Prefektit të Qarkut Vlorë, u prezantua puna e realizuar gjatë një viti jo të zakonshëm.

Në NJVKSH Delvinë dhe Sarandë, në spitalin e Delvinës dhe Sarandës, situata ndaj Covid-19 përgjatë vitit 2020 është përballuar me profesionalizëm dhe përkushtim maksimal nga bluzat e bardha.

Pavarësisht sfidave dhe vështirësive shërbimet shëndetësore kanë qenë në gadishmëri të plotë për të ofruar shërbimet ndaj qytetarëve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *