Nënë Elefteria nga Saranda kalon me sukses operacionin te Trauma! Do strehohet në një shtëpi të re

Nënë Elefteria nga Saranda është nënshtruar një operacioni në spitalin e Traumës ku gjithçka ka shkuar shumë mirë, teksa shumë shpejt do të strehohet në një shtëpi ku mund të jetojë si të gjithë!

Lajmin e ka bërë të ditur ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, e cila sqaroi se nënë Lefteria është në fazën e rikuperimit.

“Pasi u ndihmua nga strukturat tona të shërbimit socio-shëndetësor në Sarandë, nënë Elefteria, e moshuara e braktisur nga familja, është trajtuar me kujdes nga ekipi i mjekëve kirurgë të spitalit të Traumës. Gjithçka ka shkuar mirë dhe operacioni është realizuar me sukses.

Nënë Elefteria është në fazën e rikuperimit dhe më gëzuan pa masë fjalët e saj për stafin e përkushtuar që i shpëtoi jetën.

Sapo të jetë gati të lërë spitalin, do të kujdesemi për një strehë të sigurt për të moshuarën e vetmuar”, shkruan Manastirliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *