Edi Rama: Dhërmiu, nga rrënim dhe braktisje, në një nga fshatrat më të bukur të Mesdheut

Kryeministri Edi Rama, në postim e mbrëmjes ka tregeuar nëpërmjet fotove.

Se falë punës disa vjeçare, durimit dhe pasionit,  Programit Kombëtar  të Rilindjes Urbane, Dhërmiu u rindërtua dhe sot është një nga fshatrat më të bukur të Mesdheut.

Më posht postimi i Kryeministrit!

#BeautifulAlbania

??❤️
***Aty ku deri dje gjithçka kishte pamjen e rrënimit e të braktisjes, falë Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, ka rimarrë shkëlqim e po merr formën përfundimtare pas disa vitesh punë me pasion e durim, një ndër fshatrat më të bukur të Mesdheut, që verën e ardhshme do të jetë funksional e i pakonkurueshëm, nga asnjë fshat turistik i ndërtuar deri më tash në bregdetin e Shqipërisë dhe do të bëhet në pak vite, një ndër destinacionet europiane të vijës bregdetare të vendit.
tonë?