Propozimet fals të PD Sarandë dhe Delvinë për kryetar bashkie

Partia Demokrtatike ka përmbyllur fazën e parë të “përzgjedhjes” së kandidatëve të propozuar për deputet, si dhe për kryetar bashkie.

Një proces i tillë është zhvilluar në Sarandë dhe Delvinë, ku janë propzuar emrat për deputet dhe kryebashkiak.

Ajo që bie në sy gjatë këtij procesi është propozimi fals i emrave që në Sarandë dhe Delvinë janë propozuar  për të kandiduar si kryetar bashkue.

Diccka e tillë bëhet pasi baza e PD Sarandë dhe Delvinë u kanë thënë se në muajin tetor do të ketë zgjedhje në të gjitha bashkitë e vendit.

Një gënjeshtër që nuk ka asnjë mundësi të realizohet, pasi zgjedhjet për kryetar bashkie do të realizohen vetëm në vitin 2023 dhe gjatë muajit tetor sicc mund të shpresojnë në

Në këtë mënyrë emrat e propozuar nga dega PD Sarandë dhe Delvinë për kryebashkiak janë të pa vlerë, që do mbesin thjesht propozime që mund ti kenë të gatshme për vitin 2023. /Sarandanews.com/