6 raste në me Covid në Delvinë, Majlinda Qilimi: Janë kryer dezinfektimet, shërbimi ndaj qytetarëve vijon

Bashkia e Delvinës ka marrë të gjithë masat pas 6 rasteve pozitive me COVID-19.

Kryebashkiakja Majlinda Qilimi shkruan se mjediset e bashkisë janë dezinfektuar, ndërkohë që shërbimi ndaj qytetarëve vijon.

Ndërsa një pjesë e stafit është duke e vijuar punën online.

NJOFTIMI I PLOTË MAJLINDA QILIMIT.

Pas kofirmimit të 6 rasteve me COVID -19???? në qytetin tonë, Bashkia Delvinë ka marrë të gjitha masat parandandaluese për izolimin e përhapjes së virusit.
????????Është kryer dezinfektimi i hapësirave publike, rrugëve dhe trotuareve.
????????Mjedisi i Bashkisë Delvinë është dezinfektuar dhe si rrjedhoje është pezulluar puna vetëm për një orë.
????????Bashkia Delvinë vijon t’u ofrojë shërbim qytetarëve duke respektuar rregullat e protokollit të sigurisë.
????????Një pjese e stafit punon online nga banesa dhe pjesa tjetër në zyrat e bashkisë.
????Të dashur qytetarë, Ju lutem tregohuni të kujdesshëm, qëndroni gjithmonë vigjilentë dhe të përpiktë në respektimin e rregullave.
Mbroni veten dhe të tjerët në mënyrë që të kufizojmë sa më shumë të jetë e mundur përhapjen e COVID19.
????Ruani distancën 1.5 m nga njëri- tjetri ????Mbani maska në mjediset publike ku nuk është e mundur të ruhet distanca;
????Ruani higjienën personale, lani shpesh duart;
????Përdorni shami sa herë teshtini;
????Dezinfektoni sipërfaqet dhe objektet që prekni me shpesh;
????Bizneset dhe institucionet të zbatojnë protokollet e sigurisë.

#RuaniShëndetin
#FrikëJoKujdesPo
#BASHKË

Pas kofirmimit të 6 rasteve me COVID -19???? në qytetin tonë, Bashkia Delvinë ka marrë të gjitha masat parandandaluese për…

Posted by Majlinda Qilimi on Thursday, June 25, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *