VIDEO/ Adrian Gurma publikon spotin me pamje fantastike nga Saranda

Saranda është gati që këtë vit të presë, ashtu siç di të mikpresë vetëm ky qytet, turistët nga e gjithë Shqipëria, Kosova apo dhe vendet e tjera.

Plazhet, mikëpritja, gatimet, siguria, dashuria ndaj njerzve, janë ato që e bëjnë Sarandën një qytet ku mund të shijosh pushime mbreslënëse.

Sot kryebashkiaku Adrian Gurma, ka pubilkuar një spot mjaft të bukur ku shfaqen bukuritë e Sarandës.

Më poshtë spoti i publikuar nga Adrian Gurma i cili shkruan: “S????R????ND????” /Sarandanews.com/

S????R????ND????

Posted by Adrian Gurma on Saturday, May 9, 2020