Aksion policor në bregdetin e Sarandës, forca të shumta policie ndalojnë qytetarët për t’u larë

Policia e Sarandës ka ushtruar sot një aksion për të ndaluar qytetarët të futen në det.

Siç shihet dhe në foto, shumë forca policie kanë dal në terren për larguar qytetarët nga plazhi.

Edhe pse epidiemologet kanë dhënë garanci se virusi nuk qëndron në det, në vendin tonë vijojnë në mënyrë të pakuptimë që të largojnë qytetarët nga plazhet. /Sarandanews.com/