“Shtetrrethimi”, pas orës 13:00 rrugët bosh dhe dyqanet mbyllur në Sarandë

Sot është dita e fundit që shqiptarët do të lëvizin deri në orën 13:00.

Nga e hëna ata do të përballen me masa të reja përsa i përket situatës së koronavirusit.

Menjëherë sapo akrepat e orës kanë shkuar 13:00 rrugët kryesore dhe dyqanet në Sarandë janë boshatisur.

Qytetarët kanë respektuar orarin, duke shkuar nëpër shtëpia.

Nga e hëna pritet që të ndryshojnë oraret, e cila do të lajmërohet nga kryeministri Edi Rama. /Sarandanews.com/