Videoja që do ju bëjë të ndiheni krenarë në këto ditë të vështira për Shqipërinë

Një tribut për mjekët, një falenderim për qytetarët që janë ndërgjegjësuar dhe disa copëza dhe momente lumturie që të bëjnë të ndihesh krenar që je shqiptar, në këtë Shqipëri që po jeton ditë të vështira.

Kjo përzierje emocionesh të transmetohet në videon prej 1 minutë e 20 sekonda nën tingujt e këngëtares Vaçe Zela, “Rrjedh në këngë e ligjërime”.

Videoja është publikuar nga kryeministri Edi Rama, ku ka pasur edhe autoironinë me veten ku shkruan “Edi Jam”, shprehja e famshme e shumë komentuar të audio-mesazhit kur merr dikë në celular.

EDI JAM????MIRËMËNGJES❤

Posted by Edi Rama on Sunday, March 15, 2020