Ambasadori Japonisë viziton Sarandën, mikpritet nga Adrian Gurma

Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, pas Gjirokastrë, ka vizituar edhe Sarandës ku është pritur nga kryetari i Bashkisë, Adrian Gurma.

Fokusi i takimit mes Gurmës dhe Makotos ishte mbi historinë,aktualitetin si dhe prespektivën e Sarandës.

“Mikpritëm në Sarandë ambasadorin e Japonisë ???????? në vendin tonë zotin ITO Makoto me të cilin diskutuam mbi historinë, aktualitetin si dhe prespektivën e Sarandës.

Diskutuam për prioritetet që kemi për 2020-ën dhe mbi përgatitjet për sezonin e ri turistik.

E falenderova ????veçanërisht për gatishmërinë dhe vullnetin e mirë që ai shfaqi për dimensionin e bashkëpunimit midis nesh????????????????duke e konsideruar shumë të dobishëm dhe të nevojshëm për zhvillimin e përparimin➡????”, shkruan kryebashkiaku Gurma. /Sarandanews/